Tatarák zo sleďa s mangom a jablkom
Tradičného sleďa s jablkom všetci poznajú a zbožňujú. Prekonanie jeho chute exotickým sladkým mangom nechá nezabudnuteľné spomienky. Nestálo by to za ochutnanie?
Ingredience:
- 300 g sleďa
- 1 jablko
- 1/2 červenej cibule
- 1 mango
- 2 lyžice bieleho jogurtu
- 1 lyžica majonézy
- 1 štipka soli, korenie
Príprava:
Nakrájajte všetky prísady na hrubé kocky, cibuľu na tenké klinky, vňať nasekajte nadrobno, nechajte niekoľko lístkov pre dekoráciu. Všetko zmiešajte s jogurtom a majonézou.
Dochuťte soľou a prípadne citrónovou šťavou - ak je sleď príliš kyslý, šťavu nepridávajte.
Dobrú chuť!
Ostatné recepty
Najpopulárnejšie sushi - Maki sushi
Najznámejším druhom u nás je Makizushi* - ide o suši vo forme ručne vyrobenej...
Recept na zelený detox koktejl
Koktejl Vás na dlho nasýti a dodá nevyhnutné živiny zo zeleniny a ovocia...
Osviežujúce pomarančové smoothie so škoricou
Keď prídu dlhé večery, je príjemné ich naplniť nádhernou vôňou, ktorá prebudí...
Sendviče sa švarcvaldskou šunkou, plesňovým syrom a pestom z rukoly
Stojí za to dopĺňať chute. Čerstvé celozrnné pečivo, jemné plátky...
Sendvič v talianskom štýle s pestom a bazalkou
Opečieme krajce chleba v toustovači a natrieme maslom. Položíme rukolu, šunku...
Sendvič s avokádom, kuracím mäsom a syrom feta
Spojenie dokonalej chute a bohatstvo živín v jednom sendviči.